0
0

مصارف پارچه ترانزیتی کدامند؟

نویسنده: مدیر فروش 11 دی 1400
پارچه ترانزیت
پارچه ترانزیتی یکی از مهم‌ترین منسوجات تولید شده در صنعت نساجی بوده که با داشتن موارد استفاده و کاربردهای گسترده تقریباً توانسته نیاز همه صنایع را برطرف نماید.
در واقع استفاده از پارچه های ترانزیت موجب شده تا صنعت حمل و نقل بار در امنیت بالا در بین شهرها و کشورهای مختلف گسترش پیدا کند.

پارچه ترانزیتی چیست؟

در صنعت نساجی پارچه های بسیار زیادی تولید شده که روند تولید این پارچه ها از الیاف مصنوعی، طبیعی و حتی به صورت ترکیبی استفاده می شود.
پارچه ترانزیتی چیست؟ چه کاربردهایی دارد؟
این سوالات ممکن است که برای شما هم به وجود آمده باشد، به طور حتم تا کنون ماشین های حمل بار سنگین را دیده اید، پوشش پارچه‌ ای که بر روی قسمت بار این ماشین ها قرار می ‌گیرد را پارچه ترانزیتی می ‌نامند.
پارچه ترانزیتی یکی از پارچه های پرکاربرد برزنتی بوده که در برابر نفوذ آب به صورت ۱۰۰% مقاوم بوده و از دوام بالایی برخوردار هستند.
پارچه های ترانزیتی که از پارچه های برزنتی تولید می‌ شوند، از انعطاف‌پذیری مناسبی برخوردار بوده و به راحتی می توان از این نوع پارچه در مسیرهای طولانی بدون هیچ گونه آسیبی استفاده کرد.
در بازار پارچه های برزنتی، پارچه ترانزیتی را با نام های برزنت کانتینری و چادر ترانزیتی نیز معرفی می کنند.
از مهمترین دلایلی که این نوع پارچه انعطاف پذیری بالایی داشته می توان به استفاده از الیاف پنبه و فلامنت در روند تولید آن اشاره نمود که انعطاف پذیری موجب شده تا کاربرد پارچه جهت ترانزیت در صنایع مختلف بیشتر گردد.
الیاف مصنوعی مانند پلی اتیلن و پی وی سی که در پارچه های ترانزیتی مورد استفاده قرار می گیرند، تاثیر بیشتری در مقاوم کردن این پارچه ها در برابر آب دارد.
پارچه های برزنتی پس از تولید شدن در کارخانجات با تراکم بافت بالا به صورت یک رو یا دو رو تحت پوشش مواد پلی اتیلنی قرار می گیرد که این مواد تاثیر زیادی در ضد آب شدن این پارچه ها می گذارد.
ضخامت پارچه ترانزیتی یک رو حدود ۷ میلی متر بوده و پارچه های ترانزیتی دو رو حدود ۹ میلی متر ضخامت دارند. پارچه ‌های دو رو در شرایط سخت آب و هوایی و روکش بار ماشین های سنگین استفاده می شود.
ویژگی های پارچه ترانزیتی

مهم ترین ویژگی های پارچه ترانزیتی

همانطور که گفته شد پارچه های ترانزیتی در کارخانجات به دو شکل پارچه یک رو و دو رو تولید شده که هر کدام از این پارچه ها در شرایط خاصی کورد استفاده قرار می گیرند.
پارچه های ترانزیتی به طور کلی به دلیل نوع ترکیبات اولیه و نحوه پوشش آن با استفاده از مواد پلی اتیلنی از مقاومت بالایی برخوردار بوده و در شرایط سخت به عنوان یکی از بهترین متریال ها به کار می رود.
از مهمترین ویژگی های پارچه ترانزیتی می ‌توان به برخی از موارد ذیل اشاره کرد:
تنوع بالا در رنگبندی پارچه های ترانزیتی به دلیل ترکیبات خاص پلی اتیلن و پی وی سی که بر روی این پارچه قرار می گیرد و می توان این پارچه ها را در رنگ های زرد، سبز، قرمز، آبی، سفید، مشکی و در برخی اوقات به رنگ های سفارشی تهیه نمود.
پارچه های ترانزیتی برخلاف مقاومت بالایی که دارند از وزن سبک برخوردار هستند، به همین جهت بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.
مقاومت بالای این پارچه ها در برابر تغییرات آب و هوایی و قابلیت استفاده در شرایط سخت دمایی مانند بارش برف و باران و تگرگ از مهم ترین ویژگی این منسوجات محسوب می شود.
قابلیت دوخت، پانچ پذیری، ساده بودن نصب و جمع کردن این پارچه سبب شده که در هر شرایطی به عنوان گزینه اصلی انتخاب گردد.
نوع پوشش های خاصی که بر روی این پارچه قرار گرفته در برابر آتش و مواد شیمیایی کاملا مقاوم شده و به راحتی می توان در محیط های پرخطر نیز از این پارچه در امنیت بالا استفاده نمود.
در برابر نور خورشید و اشعه ماورای بنفش با قیمت بالایی داشته و به هیچ عنوان تغییر رنگ نداده و اجازه عبور نور خورشید را نمی دهد.
در برابر نفوذ بادهای سهمگین و گرد و غبار از مقاومت بالایی برخوردار است.

بررسی مصارف پارچه ترانزیتی

پارچه های ترانزیتی در کارخانجات نساجی در عرض های متنوعی تولید می گردد که به راحتی می توان در هر شرایطی از عرض و طول مناسب استفاده نمود.
در نگاه اول تصور همه افراد از مصارف پارچه ترانزیتی به کار بردن این پارچه ها با عنوان روکش و محافظ بار کامیون ‌ها و کانتینرها است.
اما در واقع این پارچه ها به دلیل داشتن ویژگی های منحصر به فرد و موارد استفاده و کاربردهای گسترده ای دارند که سبب تعجب می گردد.
برخی از مصارف پارچه ترانزیتی عبارت اند از:

در صنعت کشاورزی

از این پارچه ها در صنعت کشاورزی جهت پوشش محصولات برداشت شده و محافظت از آنها در برابر نور آفتاب و وزش باد و پوشش سوله های ذخیره گندم و غلات استفاده می شود.

در صنعت ساختمان سازی

این پارچه جهت روکش مصالح ساختمانی مانند گچ، سیمان و مواردی از این قبیل و همچنین محافظت از نمای ساختمان در حین سنگ کاری کاربرد دارد.

در صنعت حمل بار

از پارچه ترانزیتی برای پوشش تمامی وسایل حمل بار از جمله کامیون، تریلی، نیسان، وانت و حتی وسایل حمل بار سنگین بزرگ مانند قطار و کشتی به کار می رود.

مصارف بیمارستانی

از این نوع پارچه جهت پرده برای جداسازی بین تخت ها، دوخت کاور جهت محافظت از دستگاه های حساس و موارد دیگر استفاده می شود.

روکش استخرهای روباز

در هنگام ساخت استخرها جهت مقاوم کردن آنها در برابر نشتی آب و همچنین پوشش مناسب جهت محافظت آب استخر در برابر وزش باد و گرد و غبار و محافظت از افراد استفاده کننده از استخرها کاربرد دارد، در واقع به عنوان سایبان می توان از این نوع پارچه استفاده کرد.

جهت طراحی و تولید انواع سایبان ها

از پارچه های ترانزیتی برای انواع سایبان مناسب برای مغازه ها، سایبان های تفریحی، آلاچیق ها، سایبان های روف گاردن و بسیاری از موارد دیگر استفاده می نمایند.
خرید پارچه برزنت ترانزیتی

خرید پارچه برزنت ترانزیتی با بهترین قیمت

کاربردهای گسترده پارچه برزنت ترانزیتی موجب شده تا حجم خرید و فروش آن در بازار نیز گسترش چشمگیری پیدا کند.
خرید پارچه برزنت ترانزیتی با بهترین قیمت از طریق این مجموعه امکان ‌پذیر است؛ زیرا تمامی واسطه ها حذف شده و پارچه ها به شکل مستقیم از درب کارخانجات تولید کننده ارسال می گردد.
مزیت مهم خرید پارچه ترانزیتی از این مجموعه علاوه بر قیمت مناسب دسترسی به تنوع بالای این پارچه ها از لحاظ عرض و رنگ بندی می باشد.
در صورت نیاز به خرید آگاهانه با کارشناسان حرفه ای این مجموعه ارتباط گرفته تا به شکل رایگان بتوانید اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورد.